Актуально про

Актуально про "Крону"

На дворі осінь? Саме час замінити підлогу в оселі!

Покупка паркету у Чернівцях - нелегке завдання. Щоб вибрати якісну підлогу, потрібно звернутися у перевірений магазин, визначити з ціною та типом підлоги. Чому серед типу підлоги варто обрати паркет та у чому його переваги - читайте у цій статті.

Осінь - час, коли хочеться просто зачинитися вдома і не виходити на холодну непривітну вулицю. Це період, коли за вікном мінлива осіння погода, і свої вихідні ми проводимо за фільмами або читанням книг.

Але настають робочі будні і як змусити себе прокинутися та піти на роботу? На вулиці холодно і непривітно, вилізати з-під ковдри немає ніякого бажання. Але ми переборюємо себе і встаємо, та тут нова біда - холоднюча підлога, а домашні тапці як завжди десь загубилися. Штучний ламінат такий холодний.. Чи не час поміняти його на новий паркет?

Ламінат - це чудовий матеріал, який коштує недорого, швидко збирається і завжди є в наявності, але найкраще рішення для оселі - паркет.

 

Переваги паркетного покриття підлоги:

  • Це натуральний матеріал, справжнє дерево, що зберігає в собі всю красу природи з індивідуальним малюнком на кожній дошці.
  • Ця підлога дуже тепла. Якщо паркет ще й покритий олією, ходити по ньому буде дуже приємно.
  • Паркет не збирає пилюку і не електризується.
  • Така підлога встановлюється на багато років. Матеріал дуже довговічний, його можна шліфувати і ремонтувати.
  • Паркет буває декількох видів, тому вони зможуть чудово доповнити будь-який інтер’єр.

Як вибрати паркет?

Така підлога має декілька видів, але після укладання, всі вони не будуть сильно відрізнятися, оскільки зовнішній шар однаковий - натуральна деревна. Різниця є в ціні, довговічності та способах укладки підлоги.

Загалом є 3 види паркету, вибирати котрі варто відповідно до Ваших фінансових можливостей та бажаного терміну експлуатації:

Масивна дошка - найдорожчий, але при цьому найбільш довговічний тип паркетної підлоги. Кожна дошка - це цілий шматок деревини. Термін її служби більше 50 років і навіть більше. Таку дошку можна шліфувати і реставрувати якщо на ній з’являються вм’ятини або подряпини. У нас можна знайти дошку виробника Arbofari.

Паркетна дошка - ще один вид паркетного покриття підлоги,яку проводять шляхом склеювання декількох шарів дерев’яних планок. Зверху така дошка захищена лаком або маслом. Така підлога дешевша іпрослужить Вам мінімум 15 років. Ви зможете обрати серед виробників  Barlinek, Befag, ESTA PARKET, PROFI PARQUET.

Інженерна дошка - дерев’яна дошка зі склеєних між собою двох шарів. Для верхнього шару використовують ламель 4 мм. з декоративного дерева, а нижній шар з фанери, яка є міцною основою для дошки. Термін служби інженерного паркету трохи більший паркетної, але менший масивної дошки. Ми пропонуємо інженерний паркет від якісного виробника ШЕН.

Де купити паркет у Чернівцях

Паркетний салон “Крона” у Чернівцях підбере для Вас потрібний варіант покриття підлоги. У нас широкий асортимент найкращого ламінату, паркету, плінтусів, терасної дошки, підлоги з екзотичним дизайном, ландшафтного укриття та клеїв і лаків.

Для Вас доступні:

  • Ламінат HARO, KRONOTEX, CLASSEN
  • Вінілова підлога EGGER
  • Паркетна хімія Bona, Kiilto, ADESIV
  • Терасна дошка Bruggan, Legro, PERWOOD, Holzdorf,  Tardex.

Наш салон також надає послуги з дизайну інтер’єру. Професіонали салону “Крона” допоможуть Вам підібрати підлогу, яка гармонійно поєднається з з дизайном Вашого будинку або квартири.

Звертайтесь в магазин “Крона”, наші продавці підберуть ідеальну підлогу саме для Вас і за потреби допоможуть у монтажі.